You are viewing a single comment's thread from:

RE: Introducemyself

in #introduceyourself10 months ago

Добре дошъл Георги !
По добре е Илиян да не му показва как стават нещта "отзад" нека си действа както намери за добре.
Важно е да си прави постове и да са уникални деуго не му Трява. Също така Трява да следва и да бъде следен Пт повече хора в мрежата.

Sort:  

@topclean
Може да запазиш неблагодарността за себе си, или ако искаш да разгледаш профила на @projectmamabg да видиш какво означава благодарност към човека който и е показал и помогнал в мрежата, та туко виж научиш нещо, и придобиеш нови качества.

Благодарен съм как да не съм благодарен на човека който ограничава българската общност да гласуват :)

Това, че не разбираш как работи платформата и в частност начина по схемата как да се гласува за максимално създаване на стойност. Не означава,че си прав, но пак казвам всеки има право да изказва мнение. Илиян е в платформата от над две години и единствената му цел е да развива групата и да помага на хората в нея. Има моменти в които и той бърка, но е защото опитва всичко за да вървим на пред и грешките са част от този процес 😉

Видях единствената цел на Братчеда ;) това не е цел а облага

Илияне игнорирай . Защо се занимаваш. Недей да се хабиш всеки с позицията си. Няма нужда всеки да разбира какво правиш за групата. Прекалено много се раздаваш и искаш да се развиваме заедно, но не всеки го работа така. Някой го тълкуват през техния поглед като ограничение и контрол и естествено не са прави,но всичко с времето си. То посланието ти ще стигне до когото трябва. Намасте 🤍💚❤️🤗🙏

Ще развием заедно някак акаунта, ще му помогна с каквото мога. А относно случването на нещата имах напредвид, че с нашите хобита и интереси можем да получаваме някаква облага. Иначе всеки е свободен сам да избира какво да прави в платформата. Съгласна съм и с това че е хубаво да следва и да бъде следван. След някоко публикации вярвам, че ще успее да намери своята публика!
!LUV

Всеки ще си намери своето място и публика важно е да е с амбиция и да е постоянен.
Все ще хване някой лайк ако е активен това е важното и ще се случат нещата

LUV

Connect

Trade


@topclean, you've been given LUV from @projectmamabg.

Check the LUV in your wallet. (1/3)

Благодаря :)