Bored Apes, Polygoonz i Legends of Cypher, o bože! | Decentralizovana Umetnost

in #leofinance3 months ago

Dragi Bankless narode, 🏴

Srećan Uskrs! U ovom izdanju predstavljamo BanklessDAO (bDAO) umetnika nedelje: Legends of Cypher, koji je predstavljen u Decentralizovanoj umetnosti (DA) prošle nedelje. Projekat je veoma bitan u mnogim aspektima, što prevazilazi angažovanje njegovih kreatora u bDAO-u. Legends of Cypher je NFT projekat koji je fokusiran na priče i deo je StoryPrima DAO, koji nastoji da stvori nešto novo u okviru web3 prostora, kako u sferi naučne fantastike tako i u metaverse prostoru. DA nastavlja da piše o najboljim NFT projektima u ekosistemu koji se konstantno razvija. Pratite nas na Twitter-u da biste ostali u toku sa najboljim DA izdanjima.

Dobrodošli u Decentralizovanu umetnost.

Saradnici: BanklessDAO udruženje pisaca (Grendel, Kouros, Kaf, nonsensetwice)

 " "1.webp""

BanklessDAO izlog umetnika

🧑‍🎨 **Umetnici: **Legends of Cypher (ko-osnivači članovi bDAO JamesDeveron, Devin_S, davoice321 i crayonz)

🏦 **Tip aukcije: **ograničena serija 200 izdanja

💰 **Cena: **0.0525 ETH svaki

Zvezdani i izviđački brod: Lunastus i Sine Ripae

Prošle godine, grupa bDAO OG se udružila da napravi kulturni projekat koji bi preneo filozofiju slobode i Bankless samosuverenosti. Posle skoro godinu dana rada, objavili su Legends of Cypher (LoC).

LoC je multimedijalni projekat koji priča priču o ljudskoj civilizaciji u budućnosti, koja se bori za slobodu pojedinca. Više detalja o samom projektu možete pročitati u prethodnom izdanju Decentralizovane umetnosti.

Glavna priča o LoC-u će biti ispričana kroz seriju stripova koji će biti objavljeni u periodu od više sezona. Kreatori su razvili široko, sveobuhvatno i bogato znanje o LoC univerzumu.

Danas LoC i bDAO prave saradnju kroz specijalnu NFT prodaju: Zvezdani i Izviđački brod: Lunastus i Sine Ripae. Izviđački brod ima prepoznatljive bDAO boje i poznato ime (prevedeno na latinski).

 " "2.webp""

Samo 200 NFT-ova je dostupno u prodaji. Kao dodatna pogodnost, vlasnici NFT-a će imati pravo na airdrop $PRIMA tokena.

$PRIMA je upravljački token u okviru StoryPrima DAO, nove organizacije koju su kreirali osnivači LoC-a, i biće posvećena ubrzavanju rasta i uspeha NFT projekata koji su fokusirani na priče.

Kupite NFT na Rarible-u.

🌐 Odabrane NFT vesti

Coinbase će predstaviti BAYC kroz filmsku trilogiju

Coinbase je najavio da radi na serijalu filmova Bored Apes Yacht Club (BAYC) sa radnim nazivom „The Degen Trilogy“. Planiraju da serija od tri filma će biti o NFT prostoru. U filmovima će biti prikazani i drugi NFT projekti koji još nisu imenovani.

 " "3.webp""

Prvi deo animiranih kratkih filmova će biti predstavljen na NFT NYC, koji se ove godine održava u periodu od 20. do 23. juna.

Vlasnici BAYC NFT-ova mogu poslati prijavu za svoje NFT-ove, ukoliko žele da budu uzeti u obzir za film, preko web stranice Degen Trilogy. Ukoliko budu izabrani, dobiće jednokratnu nadoknadu od 10 hiljada dolara u ApeCoin-u ili Bitcoin-u. Od vlasnika NFT-ova se očekuje da glasaju za priče i opšti pravac projekta, što je uzbudljiva filmska saradnja u decentralizovanom prostoru i jedna od prvih te vrste!

Sky Mavis, tim iza Axie Infinity, je predložio program nagrada za pronalaženje grešaka

Pošto je bila žrtva najveće krađe u istoriji kriptovaluta — koja je povezana sa hakerima iz Severne koreje, Lazarus Group – i iz Ronin ekosistema je ukradeno 600 miliona dolara—kompanija koja stoji iza popularne igre Axie Infinity, Sky Mavis, je objavila novi program za nagrađivanje pronalaženja grešaka i platiće između 1000 i milion dolara svakom ko razotkrije slabost ekosistema u nastojanju da spreči ponovni zlonamerni napad. Pored toga, greške koje se primete u aplikaciji ili web interfejsu će biti nagrađene između 50 dolara i 15 hiljada dolara. Sve nagrade će biti isplaćivane u AXS tokenima.

 " "4.webp""

Polygoonz NFT

Misija: Prinos

predstavlja Kaf

 " "5.webp""

Svako u NFT prostoru zna da je upotrebljivost ključni aspekt NFT kolekcije. Drugi aspekt koji se može navesti kao ključni je: originalnost. Inovacija, stvaranje i smišljanje novih načina da se zajednica obogati na podjednak način su vitalni za uspeh projekta, kao i za upotrebljivost. Polygoonz je projekat koji ima i upotrebljivost i originalnost.

Polygoonz je kolekcija NFT-ova sa 8883 prilagodljivih piksela, omogućeno ulaganje kroz GameFi, koju je kreirala grupa NFT degena.

Direktno sa udaljene planete, Polygoonz stižu na Zemlju pošto je njihovu planetu devastirala međuplanetarna sila pod nazivom Faang. Preživelo je samo 8883 skromnih Polygoonz-a, koji su stigli na Zemlju da rade ono što najbolje rade: bave se prinosima. Polygoonz vole da uzgajaju hranu, brinu o životinjama, kuvaju, peku i generalno pomažu u okviru brige jedni o drugima.

Stvaranje Polygoonz-a ima veliki broj funkcija. Osnovne varijante su telo, oči, usta, tetovaže, facijalna ekspresija i bonus moć. U početku, Polygoonz su bez ičega. Kada kupite Polygoonz, dobicjate još 10 NFT predmeta da bi mogli da prilagodite Polygoonz NFT. Predmete možete razmeniti sa drugim korisnicima da bi svog Poligoonz-a obukli kako želite. Posle možete da date ime svom Polygoonz-u i napišete njegovu biografiju koja će biti zabeležena u pametnom ugovoru. Na osnovu toga će vlasnici Polygoonz NFT-a dobijati CC0 zauvek.

Kada 25% kolekcije bude prodato, tim će objaviti token upravljanja, $GOONZ, koji je ERC-20 token. U ovom trenutku postoji 1,2 miliona $GOONZ. 100 hiljada tokena je planirano za poklone, što obezbeđuje da se svako može pridružiti zajednici i učestvovati u projektu bez potrebe za ulaganjem novca. Još 100 hiljada tokena će biti deponovano u ugovor za ostvarivanje prinosa. Preostalih 1 milion tokena će biti dostupno za kupovinu preko Polygoonz igre, sa fiksnom cenom. $GOONZ token bi trebao da podstakne Polygoonz ekosistem. Biće moguće koristiti ga za kupovinu predmeta koji će povećati prinos. Tim iza Polygoonz igre će posvetiti 10% od primarne prodaje i 50% od sekundarnih prodaja ka novčaniku zajednice, koji će se koristiti za obezbeđivanje likvidnosti $GOONZ tokena.

 " "6.webp""

Sa vašim Polygoonz NFT-om, dobićete jedinstven pristup kategorijama u okviru Discord-a projekta i VIP pristup drugim projektima sa kojima Polygoonz tim ima saradnju. Ostalih 50% tantijema od sekundarne prodaje će preraspodeljeno zajednici kroz tombole, posebne događaje, grantove i druge vrste inicijativa. Biće omogućen i DeFi Crossover kroz prilagođeni ugovor o ulaganju koji omogućava da se Polygoonz NFT uloži kako bi se zaradio $GOONZ. Dodatne funkcije će biti objavljene pošto kolekcija bude rasprodana.

Održivost

Osnivački tim Polygoonz-a nema nameru da proda celokupnu kolekciju, kao većina projekata, i pored toga što nameravaju da distribuiraju sve Polygoonz NFT-ove. Avantura će početi kada svih 8883 NFT-a budu imali svog vlasnika i nađu svoje mesto na Zemlji. Polygoonz su predmet kolekcionarstva kao umetnost u kojoj uživate i kao interaktivni način učešća u NFT zajednici, a ne kao investiciono sredstvo.

Tim je odluči da bazira projekat na Polygon platformi, s obzirom na moć koju platforma nudi. Polygon nudi sve veći paket proizvoda ka programerima, što omogućava lak pristup svim glavnim rešenjima za skaliranje i infrastrukturu: L2 rešenjima (ZK i Optimistic rollups), bočnim blokčejnima, hibridnim rešenjima, samostalnim i poslovnim blokčejn platformama, rešenjima za dostupnost podataka i drugim rešenjima.

 " "7.webp""

Uz raspodelu honorara u okviru zajednice, tim Polygoonz-a planira da donira deo prikupljenih sredstava za projekte u Indiji i Africi, da bi obezbedio pomoć u okviru krize uzrokovane pandemijom.

Planovi za budućnost

Polygoonz tim je strastven i kreativan, to su veoma aktivni članovi zajednice koji odlično poznaju NFT prostor. Oni su zaslužili dobru reputaciju kroz konstantno dodavanje vrednosti zajednici. Plan je da izgrade Polygoonz projekat u kultnu IP franšizu koja se širi na različite platforme i formate zabave.

 "8.jpeg"

Poligoonz je dizajniran na bazi zabave i dugoročnog angažmana u okviru zajednice. Svaki član zajednice može da sarađuje sa Polygoonz timom. Svi oni imaju za cilj da nastave sa razvojem novih ideja za projekat i stvaranjem različtih načina na koje zajednica može da se uključi u kreiranje projekta, što uključuje dizajn novih funkcionalnosti ili predmeta za Polygoonz, kao i razvoj priča koje se odvijaju, ili čak i kreiranje stripa ili animacija, sa NFT-ovima.

Opcije koje web3 nudi su veoma raznolike, a Polygoonz će pokušati da to maksimalno iskoristi!

U procesu

🎨 **Uzmite učešće u **NFT-Club kanalu: Podelite vašu NFT strast, vaše omiljene kolekcije i vaše omiljene kripto umetnike!

❤️ Pratite Decentralizovanu umetnost na Twitter-u.

✍️ Napišite članak za Decentralizovanu Umetnost, kontaktirajte Grendel++-a++, Kouros-a, Frank++-a++ ili nonsense!

Linkovi

Twitter GM

Sort:  


The rewards earned on this comment will go directly to the person sharing the post on Twitter as long as they are registered with @poshtoken. Sign up at https://hiveposh.com.