Träffa TRUSTY.FUND Smart Plånbok: plånboken för, Oerfarna kryptovaluta Investerare

in #sweden5 years ago

img

Trots det lagliga minfältet som omsluter kryptoutrymmet, har användarna fler alternativ än någonsin tidigare i krypto växlingar, appar och tjänster. Med en knapptryckning kan någons farfar investera i nästa obegränsat med mynt, oavsett om de är i New York eller Nairobi. Men detta har aldrig varit ett användarvänligt sätt att hantera en kryptoportefölje (plånbok) samtidigt som den högsta effektiviteten bibehålls av nätverket.

Det är tills nu. Då presenterar vi...

Trusty.Fund är en ny, öppen källkod plånbok som erbjuder ett mer användarvänligt förhållningssätt till krypto investering. Dom blev den första community godkände mobil plånbok på BitShares blockchain, appen innehåller några av de mest avancerade verktygen för att hantera en investeringsportfölj eller mobil plånbok.

Att lita på den trovärdiga processen

Så hur fungerar Trusty.Fund?

img

Liksom de flesta kryptoinvesteringsplattformar, registrerar användarna först ett decentraliserat konto (registrering bör ta högst tre minuter). Varje användare är ansvarig för att skydda sin privata nyckel, vilken Trusty ibland hänvisar till som en hjärnnyckel.

Trusty är endast tillgängligt på mobila enheter, åtminstone för nu. Teamet anser att denna strategi kommer att göra det möjligt för dem att "helt fokusera på användargränssnittet och användarupplevelsen för att ta fram den perfekta mobilapp". Baserat på den aktuella utformningen av appen verkar strategin fungera så långt. Trusty är tillgängligt som en Android-app på Google Play, och som en webbapp på iOS.

Från startskärmen uppmanas användarna att lägga in ett initialt belopp för investering. Användare kan välja mellan USD, RUB, EUR och CNY till den bästa växelkursen, eller betala 0% provision för att sätta in direkt.


När installationen är klar presenterar Trusty din totala deponerade fond över de senaste transaktionerna och en lista över tillgängliga tillgångar för investeringar. Du kan sortera varje tillgång med procentandel (hur mycket av din fond du vill investera), dollarns värde av din investering och den procentuella förändringen under de senaste 24 timmarna.

Här är en liten förhandsgranskning av Trusty mobilapp:

img

Magic Management

Användare kan sedan välja alternativet "Hantera fond" för att ställa in och styra sin investeringsstrategi:

  • Manuell portfölj omstrukturering - tillåter användare att individuellt ändra procentandelar eller värden för varje tillgång, och Trusty utför orderen.
  • Spegelhandel Strategi - tillåter användare att "följa" en erkänd fondförvaltare och kopiera sina handelsbeslut
  • Index Portfolio Management - designad för konservativa investerare som vill följa topp 5, 10 eller 20 kryptotillgångar.

Till exempel kan en användare investera mer i BitShares jämfört med BTC. Eller de vill lämna portföljen i ett år och komma tillbaka för att se sina avkastningar. I stället för att tvinga kunderna att välja varje tillgång separat och göra varje enskilt köp, tillåter Trusty användarna total kontroll över hur deras fond tilldelas. I några få tryck kan användarna skapa hela portföljer och lämna dem på autopilot.


Låt oss göra ett ögonblick att du förutser en kommande peak i kryptområdet. Eller kanske har du har starka känslor och förväntar dig att marknaden kommer att falla. Oavsett, Trusty ger dig möjlighet att "fixa din inkomst" i dollar, så att du kan fortsätta att generera avkastning trots prisvolatilitet på marknaden. Vi vet att ingen annan app eller tjänst har kunnat erbjuda något liknande.


Eftersom appen körs på BitShares blockchain, avslutas varje transaktion inom några sekunder som är tillgänglig för offentlig granskning. "Vi tror att pålitliga användare är mest säkrade när deras medel hålls på en etablerad blockchain", skriver laget på [Trusty.Fund FAQ] (https://trusty.fund/FAQ).

Vägen till antagande

Trusty är en ny spelare i BitShares Community. Trots att dess kod har granskats och testats fortsätter utvecklingsgruppen att lyssna på återkoppling från sina användare, vilket kommer gör några updateringar under vägen.
img


Trustys största utmaning är att utveckla intäkter, eftersom det inte är beroende av några dolda avgifter. I stället ber de att 1,4% av varje diversifierad token placeras i deras symbol, TRUSTY. 1,4% är inte låst, vilket innebär att användarna är fria att sälja den andelen, men användare måste ha det 1,4% ständigt under hela investeringen. För närvarande är ingen ICO planerad för TRUSTY, eftersom utvecklarna är inriktade på att bygga Trusty.Fund ekosystemet.


Det ultimata målet för Trusty? Att erbjuda både veteran och nybörjare ett "sätt att skapa, bygga och investera i en balanserad portfölj av kryptovalutor." Utöver det är Trusty ett svar på den aldrig tidigare skådade ekonomiska och politiska ineffektiviteten. Tiden av öppenhetsfrågor och korruption har drivit ekonomier till tipppunkten.


Genom blockchain, Bitshares och Trusty kan vi få en lösning att komma ur denna röra.


Författaren är inte advokat eller finansiell rådgivare. Inget av innehållet som presenteras ska tolkas som investeringsrådgivning eller juridisk rådgivning.

Följ mitt BitShares innehåll på @mrstaf @open-asset och rösta upp
Följ Bitshares innehåll på [Twitter @ _michaelx**] (https://twitter.com/_michaelx?lang=sv)

Originalhistoria publicerad på Medium av @michaelx777


Starta ditt Bitshares Konto här

Starta ditt Bitshares Konto här