ARBOLET - Není čas na změnu?

in #blog7 years ago (edited)

     

Nepřemýšleli jste někdy na změnu? Neštvalo Vás v životě, že jste jen nástrojem, který musí jen dělat o čem rozhodují jiní?

Co třeba banky, jste spokojeni, jaké platíte poplatky, kolik zaplatíte navíc, když vám banka s radostí, ale po zkušenostech,

které více přibývají si vás nejdříve pořádně proklepe, aby vám půjčila pro vás za nevýhodných podmínek?

Co třeba přijmout novou vizi, kdy nepotřebujete banky ani takový systém, který ve skutečnosti nemáte vůbec rádi a přestat si jen stěžovat,

jak jsou ty poplatky a úroky neúnosné.

Pokud se mnou , alespoň v něčem souhlasíte, měl bych tu návrh, jak vstoupit do nového systému měn a tím je kryptoměna.

Možná, že nevíte, co to je tak vám představím projekt ARBOLET

  Arbolet je vizionářský kryptoměnový projekt, který vznikl z dříve uzavřené verze ARBX (S Cape Townskými ARBX se jedná o shodu jmen) na deepwebu, kde naše skupina pracovala s Bitcoinem už od roku 2011. Naši dřívější činnost a zaměření však nemáme jak veřejně prokázat. Směrodatným faktem ovšem je, že rokem 2015 vstoupily naše stránky na běžně dostupný web s novou grafikou, optimalizovaným uživatelským rozhraním a rozhodnutím provozovat revoluční službu, kde v konečném důsledku nejde jenom o peníze. 

  Jaké jsou základní cíle Arboletu?

Vytvořit tu nejinformovanější, nejpočetnější, nejzapálenější, zkrátka tu nejlepší komunitu kolem kryptoanarchistických idejí, kryptoměn a moderních finančních technologiích. 

Je mnoho, co nabídnout, BTC a CZK peněženka, články o kryptoměnách, možnost investování, připravuje se vlastní internetový obchod, kde budete moci platit kryptoměnou.  

Pokud po přemýšlení budete opravdově chtít vstoupit a stát se členem Arboletu, je možné a vážným zájemcům, když mne budou kontaktovat na níže uvedenou adresu zašlu osobní pozvánku ke vstupu.  Napište mi svůj e-mail a do předmětu dejte heslo ARBOLET. Na ten vám zašlu osobní pozvánku.  

kontaktní e-mail pro žádost o pozvánku:  [email protected]