BITCOIN TYCOON: EEN BITCOIN MINING GAME!

in #blog6 years ago (edited)


Bitcoin tycoon is een mining simuator. U heeft vast wel een keer iets gehoord over het minen van bitcoin of andere cryptocurrencies, u kunt bitcoins minen door complexe wiskundige berekeningen uit te voeren. En dat gaat vaak niet zomaar met je alledaagse computer, bij het minen van bitcoin word vaak flinke hardware gebruikt. Dat nogal aan de prijzige kant is. In de game begint u in een kelder met een computer, haalt u de flinke hardware die u nodig hebt en begint u te bouwen aan uw empire.

Bitcoin Tycoon is op steam te vinden. De game is in early acces wat dit betekent is dat de game voor de release al speelbaar is en dus nog niet volledig is afgerond, er word dus nog hard aan gewerkt en er komen continue updates. Er is bijvoorbeeld nog geen save optie dus u kunt uw vooruitgang niet opslaan. De ontwikkelaar heeft grootse plannen, Uiteindelijk wordt de game uitgebreid met een verhaal, het runnen van een complete beurs en het minen in de cloud. In mei moet de volledige versie uit gaan komen.

Lijkt u het nou leuk om Bitcoin Tycoon uit te proberen of heeft u het al gespeeld deel uw ervaringen hier onder en laat ons weten wat u er van vondt!


Posted from my blog with SteemPress : https://cryptocurrencytutorial.nl/2018/03/14/bitcoin-tycoon-een-bitcoin-mining-game/