You are viewing a single comment's thread from:

RE: Updates, milestones, birthdays and more

in #bloglast month

O maaaan..tak to je pekne na hovno, setky tie roky studovania a dnes to za Teba urobi AI..musim sa priznat,ze to sam robievam,pac moja anglictina je viac menej z pocutia naucena a asi aj preto ziadne posty neprodukujem..
predavat tazko zarobeny hive za tuto sumu je hriech,srdcervuce,ale uplne to chapem..zivot sa nepyta a veselo ide dllalej..
Kazdopadne gratulujem k 79ke.. ze ci boha,uz Ti tiahne na osomdesiatku..
Pozdravujem rodinku..

Sort:  

Nepsat posty jen kvůli tomu, že nemáš dobrý psaný projev (nebo máš možná jen ten pocit) je celkem škoda. Navíc bys mohl jít hlavně vizuální cestou, postovat ty úžasné dronovky irské krajiny a k tomu třeba dopsat jen pár vět, odkud přesně to je a tak :) Ale rozhodně tě nechci do ničeho nutit, už jen proto, že to zní blbě od někoho, kdo to tady v podstatě balí :D :/

Rozprodávat takhle pod cenou něco, co člověk roky usilovně buduje, to opravdu bolí, to máš pravdu, ale co nadělám. Neměl jsem ten trading tak zanedbávat. Inu, chybama se člověk učí :)

Taky zdravíme!

Aaaaaaaale, nikam nejdes a nic nebalis.. len riesis dolezitejsie veci co je uplne pochopitelne..Ti vravim, este spolocne oslavime Tvoju 80ku..

mas uplnu pravdu ohladom mojho postovania.. bohuzial moja hlava je for some stupid reason nastavena na perfekcionizmus, ci je to ohladom textu, alebo samotnych obrazkov.. som debilne nastaveny v hlave ze pokial to ma byt shit, tak to radsej nepostnem..(s tymto bojujem uz 38 rokov).. taktiez riesim 1000 roznych veci naraz a pritom neriesim nic poriadne, proste taky zmeteny magor ktory ani nevje co v zivote vlastne chce(living in a moment)..
coskoro koncim skolu a verim ze toto leto v irsku bude opakom toho minulorocneho, lebo on juna iba jebalo, sorry za vyraz, ale ono fakt iba jebalo a jebalo, takze sa dronovat nedalo. neslubujem ze budem aktivne postovat, lebo v tomto som si uz nasral do ust presne pred rokom, ale urcite sa o njeco pokusim, aj ked mi v tom skoncenie pinmapplu urcite nepomoze... boha, dufam ze to po nich njekto prevezme, lebo ta komunita bola gold pre cely hive!

no nic, som sa dajako rozpisal..
see u around..

...a pak že neumíš psát! :D Takový román :D Já jsem taky do určité míry perfekcionista (byť teda u mě se to už dávno překlopilo vyloženě do OCD ve všech možných formách), ale tady jsem na sebe zas tak vysoké nároky nekladl. Ono to ani dost dobře nejde, když to chceš dělat na fulltime a postovat denně, tak jak jsem to dělal dřív. To prostě musíš občas poslat do světa i něco, co není že úplně raketa :D Tak se toho neboj.

Btw 1 zajímavé, že tady ve Slezsku používáme slovo "jebat" ve všech možných kontextech, ale jako "pršet" teda ne :D Tady když prší, tak "chčije" :D

Btw 2 při tom rep algoritmu osmdesátku asi oslavím dřív tu životní než reputaci tady :D ;)