Answers To the 10 tricky questions I posted yesterday

in #funny8 years ago

In this post I will give you the answer to the tricky questions I asked you yesterday.

MentalWorkouts.jpg

Question #1: If a plane crashes on the border between US and Canada, where would the survivors be buried?

Answer: The survivors Survived the plane crash. They would go home safely.

Question #2: Which is heavier? A ton of pure Gold or a ton of feathers?

Answer: They are of the same weight.

Question #3: Imagine you are driving a bus, You drive to bus stop T, where 4 people get on. You then drive to bus stop O where 3 people get off. Finally you arrive at bus stop M where everyone gets off. What is the name of the bus driver? Hint: (The answer is within the questions.)

Answer: The drivers name is whatever your name is.

Questions #4: Imagine you have been kidnapped. Your only way of escaping is through one of three doors in front of you.
Room 1 is full of 30 paid Assassins with loaded guns.
Room 2 consist of a Fiery Inferno.
Room 3 is full of 20 hungry Lions who have not eaten for 4 months.

Answer: Room 3. Because all the Lions would have starved to death.

Question #5: How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it?

Answer: Yes, Concrete floors are very hard to crack.

Question #6: Approximately how many Birthdays does an average Japanese woman have?

Answer: Only one, The rest are Anniversaries.

Question #7: If you had 3 apples and 4 oranges in one hand, 3 apples and 4 oranges in the other hand, What would you have?

Answer: You would have very big hands, because normal hands cannot hold that much stuff.

Question #8: Why is it Impossible to send a telegram to Washington Today?

Answer: Because he is Dead.

Question #9: If you throw a red stone into a blue sea, what will it become?

Answer: It becomes wet.

Question #10: What often falls but never hurts?

Answer : Rain.

Please take your time to answer them, Also take a little bit of that time to follow me @abbzykhan.

Sort:  

Absolutely right answers 👍 It will be helpful to some who are searching for these answers 😁 Thanks for sharing

Thank you.

:) interesting and funny 👍👍👍

yeah LOL.

This post recieved an upvote from minnowpond. If you would like to recieve upvotes from minnowponds team on all your posts, simply FOLLOW @minnowpond.

    To receive an upvote send 0.25 SBD to @minnowpond with your posts url as the memo
    To receive an reSteem send 0.75 SBD to @minnowpond with your posts url as the memo
    To receive an upvote and a reSteem send 1.00SBD to @minnowpond with your posts url as the memo