Здрасти! Сега влизам. Hello! I'm coming in now.

in Bulgaria2 months ago

Как сте, банда? Според инструкциите, да благодаря на @koychev22 и @iliyan90 и да им обещая да почерпя на някоя чужда сватба, ама ако седнат до мен😉.
How are you, gang? According to the instructions, to thank @ koychev22 and @ iliyan90 and to promise them to treat me to someone else's wedding, but if they sit next to me😉.screenshot_20210726_091137_facebook.jpg

Да се представя: Казвам се Димитър Димитров и съм прис....( упс, това беше за друго място..). Добре де, живея в гр. Русе и се занимавам,..абе сложно е. Години няма да казвам, че като гледам...Как сте, деца мои? Как я карате в Hive?
Таа, от известно време съм се хванал с изработка на инвалидни колички за кученца, котенца, таралежи, пилета, патета...Преди година и половина обещах да ги правя безплатно. Ей така, за моя сметка.
for some time now I have been making wheelchairs for puppies, kittens, hedgehogs, chickens, ducks ... A year and a half ago I promised to make them for free. Here, at my expense.
20210129_150413.jpg![img_51e7ee2f75b5c0c2a933e33cd07c7cf8_v.jpg](https://images.ecency.com/DQmPQgUZ9zHvzcbXdDULhPAPbc3MJWbhr59hXZQevjtp6TA/img_51e7ee2f75b5c0c2a933e33cd07c7cf8_v.jpg)
Всъщност, задачата не е лека. Просто се заинатих на ветеринари и на вносители заради безбожните цени на тези изделия.![img_4b8e5a31baa94a23114108df8773041b_v.jp |
received_4537995166225876.jpeg

received_523846078290878.jpeg

img_20200312_210624.jpg

received_182046167137097.jpeg

received_1200171517094830.jpeg

received_224116285904501.jpeg

img_744c1b083ed14b17a8505c5e045f2762_v.jpg

]()
Имах и още имам идеята да се направи нещо за хората, които не са се отказали от животинчетата си в тежко положение и продължават да се грижат за тях. Това са Хората! Да им сложа едни колелца е най- малкото, което мога да направя.
I had and still have the idea to do something for people who have not given up their pets in a difficult situation and continue to care for them. These are the People! Putting some wheels on them is the least I can do.
Честно казано, никак не е лесно да обираш болка всеки ден, но пък наградата да видиш кучешка или котешка усмивка....ей, братчеее- Заслужава си всичко...да знаете.
Ай стига съм мрънкал. Ако ме търпите, ще качвам още снимки, а и може и да намеря още интересни неща. В крайна сметка това го правя в свободното си време. Няма да мъча преводачката повече. Кой разбрал, разбрал. Ако не, да учи езици😜
Много здраве, щастие, дълголетие, любов, да се усмихвате, да си почивате, да отидете на море, бате, път виждам тука и пари ша имаш, и тя те обича...дай пет лева.
Олях ли се? Ай, до скоро!

Sort:  

Здравей Димитър. Радвам се да те видя тук. Искам да кажа на всички в групата, че ти си невероятен човек с голямо сърце и с много любов към животните. Надявам се да те виждаме тук по-често и твоите добрини които правиш за животните. Справил си се много добре с първия пост. Само хаштаговете е трябвало да сложиш повече, но това не е проблем. По нататък ще се ориентираш тук. 🦮🐕🐶🐈🐱🐩🐕‍🦺🤍💚❤️🤗

Благодаря за мнението!
Абе тея тагове, от къде ги вземате😀
Рових, рових...ми при мен ги няма. Крият се.

Като тръгнеш да пишеш поста
img_0.7871597576610976.jpg

img_0.6829974622411727.jpg
Ти трябва да ги добавиш на посочените места на латиница с малки букви може до 10 хаштага. Ето и други популярни photographylovers amazingnature story nature daily activity

Оф, при мен не е така. Някой път ще оправя нещата.🙂

В зависимост от къде публикуваш, изгледите са малко по-различни. @koychev22 е направил изгледа на платформата в тъмен цвят (позволява да бъде светъл - бял или тъмен - черен, от настройките мисля се сменяше ако си на мобилно приложение или от бутон близо до смяната на езика на десктоп версия). Когато влезеш в твоя статия, най-отгоре в дясно има три точки, като ги натиснеш се отваря меню от където се избира редакция, там се вижда заглавието на статията и под нея са таговете. Твоята работа е страхотна и със сигурност ще се оцени подобаващо в Общество като https://ecency.com/created/hive-196708 - за животните.

Желая ти много успех в платформата!

Здравей, добре дошъл!

Благодаря!🙂

Здравей и добре дошъл! Страхотно занимание имаш, дано повече хора има като теб! ☺

Добре заварил!🙂

Добре дошъл! Продължавай да ни зареждаш все така с твоите добрини, предават се 🙂. Страхотно е това, което правиш

Ще се старая🙂

Здравей и добре дошъл.

Благодаря!🙂

Здравей и добре дошъл... Много хубаво начинание си почнал да помагаш на животните браво... Продължавай в същия дух... Подкрепям те с две ръце за това което правиш... 🖐🏽🙂

Здравей и добре дошъл в мрежата! Това, което правиш е невероятно! Продължавай в същия дух и дано има повече хора като теб 🙏🥰☺️

Добре заварил!🙂

Здравей, добре дошъл! 🙂😎

Благодаря!🙂

Здравей бате Митко. Да ти кажа ако не го знаеш . ГОЛЯМ СИ . И не на години а на човештина . Въпреки , че понякога животните са по- състрадателни от хората . За тая работа не се притеснявай . И ние когато можем ще помагаме .

Благодаря!🙂

Здравей! Изключително много се радвам, че си се присъединил в платформата. Вече преди около година и нещо мисля имахме инцидент с кученцето на "кандидат свекървата" и мисля, че с теб се беше се свързала за помощ с теб. Не помня точно какво се случи там, но знам че тя беше разговаряла с човек от Русе точно за такава количка за мини-пинчер. Благодарско, че има такива хора като теб!
Добре дошъл в платформата, изключително съм щастлива че такива хора като теб съществуват и по нашите земи!

Мисля, че помня всички животинки. Щом се е свързала, не съм отказал🙂
Благодаря за топлото посрещане!🙂

Здравей, Димитър! Добре дошъл! Поклон за това, което правиш! 🙏

Здрасти и благодаря!🙂

Здравей, страхотно начинание! 🍀

Здрасти и благодаря!🙂

Congratulations @mitaka2001! You have completed the following achievement on the Hive blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 100 upvotes.
Your next target is to reach 200 upvotes.
You got more than 10 replies.
Your next target is to reach 50 replies.

You can view your badges on your board and compare yourself to others in the Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Check out the last post from @hivebuzz:

Hive Power Up Day - August 1st 2021 - Hive Power Delegation

Добре дошъл! Адмирации за каузата, с която си се захванал :)
!LUV

LUV

Connect

Trade


@mitaka2001, you've been given LUV from @dontcare89.

Check the LUV in your H-E wallet. (1/1)

Добре заварил!🙂

Благодаря!🙂

Yay! 🤗
Your content has been boosted with Ecency Points, by @projectmamabg.
Use Ecency daily to boost your growth on platform!

Support Ecency
Vote for Proposal
Delegate HP and earn more

Здрасти бай Димитър, много поздрави от Мелник с поклон пред това, което правиш! Дерзай с желание и само напред и нагоре!

Страхотен човек си, Митко! Това, което вършиш е прекрасно дело! Ще имаш сили за всичко в този живот! Даваш и ще получиш! Бъди здрав и усмихнат и както усещам, не мислиш, че живота е сложен и труден. Ние можем сами да си го ръководим ! УСПЕХ!

0паа..май и съмишленици имам🙂
Кое да му е сложното? Даден е на всички ни да го живеем и е кофти да го пропиляваме, мислейки, че само ние сме важни.
Благодаря за топлите думи!🙂

Добре дошъл, прекрасен Човеко! В моите среди доста хора те споменават с почит и уважение. Аз също давам каквото мога в помощ на пострадали и нуждаещи се животни заради усмивките, които получавам в замяна. Дела, като твоето доказват, че не всичко е бизнес и печалбарство на гърба на страдащите. Ще се радвам да видя още щастливи животинки покрай теб.

Само почакай😉 Има много усмивки като за нас.

Здравей и добре дошъл 😊🙏

Здрасти и благодаря🙂

Здравей прекрасен приятелю
Благодаря на Бог че има хора като теб и те приветствам с огромно удоволствие тук на тази платформа за печатане на парички и откриване на нови приятели 🙏🙏🙏
Аз обожавам животните и давам и последния си залаг само и само да спася живот ❤️
С теб живеем с една цел и тя е да помагаме и да правим света по-добро място за малките беззащитни същества 👌
Едно огромно браво за това което правиш и добре дошъл..!!!!

Знаех си, че има съмишленици...Благодаря за топлото посрещане🙂