BILLCRYPT - глобальна універсальна децентралізована платформа

in #news5 years ago

Що таке Billcrypt?

Billcrypt - це багатофункціональна система інтеграції Blockchain представництв компаній, професійних громад, спеціалістів та продуктів. Для інвесторів це буде найбільш зрозуміла та наочна структура, яка дозволяє, переглянувши віртуальний образ (Virtual image Part - ViP), швидко та надійно оцінити представлений бізнес та приймати вигідні інвестиційні рішення. Для звичайних користувачів це буде найпростіший і надійний спосіб вибору спеціалістів, послуг, продуктів.

Компанія Billcrypt представляє нову концепцію універсального вигідного використання блокчейну, що зробить блокчейн зручним для всіх.

  • BR - представлення блокчейна
  • ViP - Віртуальна частина зображення (Частина віртуального зображення)
  • IVO - Початкові пропозиції від ViP

BR - представлення блокчейна

Blockchain Представництво - це власний пакет програм децентралізованих додатків (DApps) на платформі BILLCRYPT, реалізований у звичайній для власників БР формі за принципом шафи на сайті, де власник виконує всі дії та налаштування. Зовнішня частина BR розміщується у відповідному тематичному розділі платформи та доступна для всіх користувачів. Там користувачі можуть отримати всю достовірну інформацію про власників БР та виконувати необхідні їм дії (купівля та продаж товарів чи послуг власників BR, їх жетонів та ViP, участь у акціях та виконання замовлень, отримуючи за це винагороду ).

На програмному рівні BR - це комплекс DApp, який забезпечує доступ до ресурсів blockchain власника на платформі та інтегрує власні зовнішні ресурси blockchain компанії (якщо є необхідність) з платформою, а згодом і з глобальним блокчеєм.

ViР (Сторінка віртуального зображення)

Автоматично генерується результуюча сторінка в представництві Blockchain, яка на основі постійно підтверджених даних, що зберігаються в Blockchain, створює надійне візуальне зображення, що відображає стан справ, статус та репутацію власника BR. Ці дані створюють додаткову цінність для власника BR.

VIR (Віртуальна сторінка зображення) автоматично генерується в Blockchain - представлення результуючої сторінки, яка на основі постійно підтверджує дані, що зберігаються в Blockchain, для створення чистого візуального образу, представляючи стан справ, статус та репутація власника BR.

Початкові VIP-пропозиції (IVO)

Остання концепція, яку запропонував Billcrypt, - це IVO - Initial ViP Offering Currently. Це дуже просто визначити надійність інформації про будь-який предмет чи предмет, будь то компанія чи фахівець у будь-якій галузі чи продукт. Це стикається з труднощами у прийнятті рішення. За багато років роботи в інвестиційній галузі ми також часто стикалися з перспективною проблемою фінансування та навіть проривом бізнесу. Найчастіше причини їх полягають у складному і тривалому процесі прийняття рішень, надмірному адмініструванні потенційними інституційними інвесторами. Навіть при появі можливості залучення інвестицій на криптовалюті проблема переконання залишається надзвичайно актуальною.

Основні особливості blockchain

Спочатку платформа BILLCRYPT будується на блокчейн Ethereum. Наразі Ethereum має найбільшу кількість вузлів серед усіх блокчейнів, що робить його найбільш децентралізованим. Блокчейн-платформа має такі видатні особливості:

  • Вся інформація про зашифровані блоки;
  • Хеш - гарантія незмінності блоку, доданого до ланцюга блоків;
  • Цифрові підписи та ключі (приватні та загальнодоступні) захищають інформацію від несанкціонованого доступу, забезпечують безпеку системи та не є доступними стороннім особам.
  • Тому дані зберігаються у блокчейні та захищаються сильним шифруванням за допомогою цифрових підписів. Процес запису даних у блок - це разовий процес. Це неможливо змінити будь-якими способами.

Вся інформація формується у вигляді структур даних та архівів їх різних типів:

  • Управління ідентичністю
  • Документи
  • Управлінська діяльність
  • Ділова діяльність • Обробка транзакцій
  • тощо.

BILLCRYPT, як професіонали з багаторічним досвідом, зобов'язані провести комплексну операцію, навіть якщо цей бізнес вже ведеться, він не завжди покладається на достовірну інформацію, проводить ретельну роботу з оцінки потенційних проектів. Для пошуку багатьох реальних проектів, які заслуговують не тільки уваги, але й реальних інвестицій, потрібно витратити чимало зусиль, грошей та додаткового часу, щоб знайти перспективні проекти. Blockchain дозволяє реалізувати принцип забезпечення абсолютної надійності даних без внеску будь-якого людського фактору. Тому BILLCRYPT вирішив створити платформу для вирішення цих проблем за допомогою концептуальних підходів, технологій та функціональності. BILLCRYPT, він служить для швидкої та надійної оцінки представлених підприємств та прийняття вигідних інвестиційних рішень. Для звичайних користувачів це буде найнадійніший і найпростіший спосіб вибору професіоналів, послуг, продуктів.

Що таке маркер BILC?

В основному, BILC має вбудовані жетони, які створюються і будуть використовуватися в екосистемі їх платформи, щоб бути валютою, яка використовується для різних сервісів, які є на їх платформі. BILC Token використовує технологію блок-ланцюга ethereum (ERC-20), яка, безумовно, робить його більш швидким, прозорим та безпечним. З розвитком популярного Blockchain це збільшить попит на жетони і надасть токенам BILC правильний термін, щоб зробити його незамінним фінансовим інструментом. Якщо вам може бути цікаво придбати цей жетон, я пропоную вам відвідати їх офіційний веб-сайт тут; https://www.billcrypt.io

Деталі продажу та розповсюдження жетонів

  • Назва маркера: BILC
  • Платформа: Ethereum
  • Ціна: 1 BILC = 1 USD
  • М’яка шапочка: 1000000 доларів США
  • Тверда шапка: 80 000 000 доларів США

для отримання додаткової інформації :

Website : https://www.billcrypt.io
Telegram : https://t.me/BILLCRYPTnews
Twitter : https://twitter.com/BILLCRYPT1
Medium : https://medium.com/@BILLCRYPT
Facebook : https://www.facebook.com/groups/BILLCRYPT
Bounty Thread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5155242
Whitepaper: https://docs.wixstatic.com/ugd/2a8396_434624d0fe8246969f305fe7b0911ba3.pdf

normaalne888
0x59510FB12c5d92d48cc3c0dF01fEC73661C93D94

Sort:  

Congratulations @cargodriver! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 10 posts. Your next target is to reach 20 posts.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!