İngilterede Bitcoin Hırsızlığı

in #news6 years ago

Daha geçen günlerde soygun yapılan bazı bölgelerden sonra bu bölgelerin arasında türkiyede var sıradaki yer olarak ingiltereden soygun haberi geldi coinlerin yaygınlaşması böyle şeylerin olacağına işarettir.

İngilterede kripto para ticareti yapan kişinin evine silahlı kişilerce baskın yapıldı ve bitcoinlerini kendi hesaplarına aktarmak için zorladıklarını ve fake hesaplara aktarım yaparak işlemi gerçekleştirdikten kaçmışlar.

Sort:  

Yüksek miktarlarda kripto paraları alıp satan insanların kendine has güvenlik önlemleri olmalı bunun başında güçlü şifre, ve şifre koruma yöntemleri yer alsada ciddi miktarda transfer yapan insanların sahte hesapları bulunmalı bu sayede hırsızlar ölümle bile tehtid etse az miktarda coin bulunan hesabı gösterip işin içinden sıyrılmak mümkün. Yan kesiciye boş cüzdan göstermek gibi ama paralar arka cepte.

I have failed to understand the language.but thanks for posting kusadasi

This post is about some stolen Bitcoins in UK. Bunch of armed thugs forced a coin owner to transfer his Bitcoins to their fake accounts. And it says this is not the first case.

Hirsizlik boyut atladi 😂 altın, banka manka derken artik bitcoin hirsizliğı çıkti 😆

Olası çünkü bir dayanağı ve karşılığı yok

Su olaylardan bi turlu duzelmedi şu piyasa ya

Daha neler görücez bakalım :))