БИТКОИН: Улазак у мејнстрим

in #news6 years ago (edited)

Tekst br 30 i 31.jpg

[This Text in English] Пре непуне две недеље писали смо о томе како је Биткоин пробио границу од 6000 долара. Како вести брзо застаревају! Јутрос је Биткоин пробио и границу од 7000 долара!



Овај раст, по свему судећи, директна је последица најаве CME групације, највеће берзе спекулативних вредносних папира на свету, да ће почети с продајом Биткоин фјучерса до краја 2017. године (енг). У власништву CME групације налазе се Чикашка и Њујоршка меркантилна берза, Тгровински одбори града Чикага и државе Канзас, као и део познатог Дау Џонс Индекса. Дакле, Волстрит. Дакле, мејнстрим…

Упркос томе, има аналитичара који предвиђају „корекцију“ на 5000 долара. Можда. Било би лепо. Чисто да се може јефтино купити, јер…

Само је небо граница

Тренутна тржишна вредност Биткоина у оптицају износи око 116 милијарди долара, што је много у свету криптовалута, али је права ситница у односу на гигантско тржиште дериватива које износи читавих 639 БИЛИОНА долара и свом силином јури у кризу. Ако се чак и ситан део тих спекулативних послова прелије у Биткоин, вредност му може порасти до незамисливог нивоа. Пошто је ово био јасан сигнал да се Волстрит спрема за спасавање кроз криптовалуте, прилично се лако може изрећи прогноза докле Биткоин може да расте: Само је небо граница!

Српска заједница на Стимиту

Право је задовољство гледати како српска заједница на Стимиту свакодневно расте. Ево допуњеног списка корисника који употребљавају српски језик у комуникацији, а уколико ви знате неког ко није на списку, слободно додајте име у коментарима.




Пратите овај блог за нове вести из света децентрализованих криптовалута на српском

БИТКОИН: Још добрих вести!
(5. новембар 2017)



img


Sort:  

Tako treba :)

Siri se zajednica! :)

pixresteemer_incognito_angel_mini.png
Bang, I did it again... I just rehived your post!
Week 137 of my contest just started...you can now check the winners of the previous week!
!BEER
11