Şampiyonlar Ligi: Cristiano Ronaldo 'Real Madrid v Liverpool'a% 120 uygun'

in #news6 years ago

Real Madrid ileri Cristiano Ronaldo bir hafta içinde Liverpool karşısında Şampiyonlar Ligi finaline uygun olacak, müdür Zinedine Zidane diyor.

33 yaşındaki Ronaldo, bu ayın başlarında Barcelona ile El Clasico beraberliği sırasında bileğini burkulmadığı için oynamadı, ancak Cumartesi günü La Liga'da Villarreal'e karşı oynayabildi.

Real 26 Mayıs'ta Kiev'de Liverpool ile buluştuğunda üçüncü düz Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmaya çalışacak.

Zidane, "Şu anda% 120," dedi.

"O iyi. Cristiano% 120 ise benimle iyi."

Zidane , bu yazın Rusya'daki Dünya Kupası'nda Portekiz'i kapatacak olan Ronaldo'yu, Real Madrid'de oynanan karşılaşmada Barcelona'nın rakiplerini geride bırakırken, Real'in Villarreal maçında oynayabileceğini de ekledi .

Şu anda Pazar günü Eibar ile karşılaşan Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid'in üç puan gerisinde kalıyorlar ama çok üstün bir gol farkı var.

Gareth Bale , Cumartesi günü Celta Vigo'nun 6-0'lık atışıyla iki kez gol attı ve Barcelona ile 2-2 beraberlik maçında ekolayzırı elde etti, ancak Zidane, Galler'in ileriye doğru Kiev'de başlaması için çekişmeye girmiş olup olmadığı üzerine çekilmeyecekti.

Zidane, "Gol attığı gollerden dolayı daha iyi oynadığını söyleyebilirsin, ama iyi eğitim alıyor," dedi.

“En önemli şey herkesi iyi bir fiziksel biçimde görmektir. Bu benim umurumda olan şeydir.”

Eski Fransa ve Real Madrid'li orta saha oyuncusu Zidane 45, Şampiyonlar Ligi'ni bir üst üste üçüncü kez kazanması için "devasa" olacağını belirtti, bu da onun üç Avrupa şampiyonluğunu kazanan tek yönetici olarak Carlo Ancelotti ve Bob Paisley'i görmesini sağlayacaktı. .

Ancelotti, AC Milan ile 2003 ve 2007 başlığını Real Madrid'i 2014 kupasına çıkarırken, Paisley 1977, 1978 ve 1981'de Liverpool ile Avrupa Kupası'nı kazandı.

Zidane, “Çok fazla şey ifade eder” dedi. “Bu bizim işimizi iyi yaptığımız ve mesajımın oyunculara ve personele ulaştığımız anlamına geliyor.

“Yönetim seviyem bu seviyeye başlamak benim için harika ama benim için Şampiyonlar Ligi'nin en önemli finali bu, sonuncusu değil. Her şeye sahip olmalıyız.”