Suçlanan ABD suçlu California'da 500'den fazla silahla tutuklandı

in #news6 years ago

Los Angeles İlçesi Şerif Departmanı, bir komşudan gelen bir suçtan sonra mahkum edilen bir suçlu evinin içinde 500'den fazla silah buldu.

Milletvekilleri, 60 günlüğünde Manuel Fernandez'i tutukladı ve iki gün boyunca yaptığı bir aramada büyük çaplı yasadışı cephaneliği ortaya çıkardı.

Bir ateşli silah bulundurmakla suçlu ve yasadışı olarak bir saldırı tüfeği ve büyük kapasiteli dergiler olmakla suçlandı.

Tutuklanmasından bir gün sonra, 35.000 $ (27.000 £) bağda serbest bırakıldı.

Yetkililer, Palmdale istasyonunun Agua Dulce bölgesindeki bir adamın - Los Angeles 'ın yaklaşık 45 mil (75 km)' inin - bir sabıka kaydına rağmen çok miktarda silah bulundurduğuna dair bir ipucu aldıklarını söyledi.

Şerif departmanı Pazartesi günü yayınlanan bir habere göre Perşembe günü yapılan bir aramada 432 ateşli silah ortaya çıkarıldı .

Yetkililer ertesi gün "ev içinde saklı 91 ateşli silah" bulmak ve silahları yasadışı olarak satın almak için kullanılan bilgisayarları ve diğer elektronik eşyaları bulmak için geri döndü.

Araştırma, polisin 30 silahı daha bulduğu başka bir kadının evine dedektifleri götürdü.

10 grafikte Amerika'nın silah kültürü

Kadın o sırada evde değildi ve o zamandan beri geri dönmedi.

Los Angeles İlçesi Şerif Jim McDonnell, "Bu dava, topluluğun suçu azaltma ve suçluların elinden silahları alma konusundaki katılımının bir kanıtıdır." Dedi.