Dünya Kupası 2018: Lionel Messi gergin görünüyor, ki bu gerçek bir endişe - Pablo Zabaleta

in #news6 years ago

Lionel Messi'nin Arjantin'le birlikte oynadığı en mutlu şey 2012'de oldu - New York'ta Brezilya'ya karşı bir hat trick yaptı ve tüm oyunu özgürlüğüyle ve yüzünde bir gülümseme ile oynadı.

Vücut dili Perşembe günü Hırvatistan maçından önce tam tersiydi. Bu Dünya Kupası'nda çok stresli ve mutsuz görünümlü Leo'nun gerçek bir endişe olduğunu görmek için.

Eski takım arkadaşımın yanı sıra arkadaşım ve onun için gerçekten üzüldüm. Onu böyle görmek çok sıra dışı ama kafasında neler olduğuna dair bir işaret oldu.

Böyle zamanlarda, insanlar üzerinde büyük bir baskı var çünkü insanlar çok fazla bekliyor ve milli takım için her şeyi yapması gerekiyor.

Bizim için felakete uğramış bir yenilgi olan mücadelede şaşırmadım. Bir oyuncu olarak, bir oyuna giderseniz ve gerçekten zevk almazsanız, o zaman çok iyi oynamanız gerektiğini biliyorum.

Yine de sadece Leo değildi, tüm takımın zayıf bir performansı oldu. Nihayet Salı günü Nijerya'yı yenerek son 16'ya geçme şansımız olduğu için çok şanslıyız, ancak bunun olacağından emin değilim.

İlk iki oyunumuzda yaptığımızdan çok daha iyi performans göstermeli ve doğru tavrı ve daha fazla arzuyu göstermeliyiz.

Futbol kolektif bir oyun ve herkesin sadece Messi'yi değil, gelişmesi gerekiyor.

Bu kez, Arjantin Teknik Direktörü Jorge Sampaoli doğru formasyonu ve doğru oyuncuları kurmak ve bir planı takip etmek zorunda.