Polonya 1 2 Senegal

in #news6 years ago

Senegal, Dünya Kupası'nda bir Afrikalı takımın ilk galibiyetini iddia etmek için birkaç şansı olan Polonya'yı haklı bir şekilde mağlup etti - ancak ikinci golü hakkında bir tartışma konusu oldu.

M'Baye Niang sakatlıktan sonra oyun alanına geri döndü ve hemen orta sahadan bir paspas yakaladı, eski Arsenal kalecisi Wojciech Szczesny ve Southampton defans oyuncusu Jan Bednarek'i yenerek topu kaptı.

Daha sonra boş bir ağa atladı - hakem Nawaf Shukralla'ya boşuna protesto eden bazı Polonya oyuncularının kafa karışıklığına ve tiksinmesine yol açtı.

Teranga'nın Lions'ı, Everton'un Idrissa Gueye'sından yapılan bir şut, talihsiz Thiago Cionek'i devasa bir saptırmaya götürdüğü moladan kısa bir süre önce liderliği ele geçirmişti.

Polonya, grevci Robert Lewandowski'nin hurdalarla beslenmesini ve Senegal'in Salif Sane ve Kalidou Koulibaly'nin kocaman merkezi defansif eşleşmesiyle ağır bir şekilde damgasını vurdu.

Fakat Grzegorz Krychowiak'ın uzaktaki serbest vuruşta bir serbest vuruşla eve döndüğünde çılgınca bir final yaptılar.

Sonuç, Japonya'nın Grup H'deki açılış maçında 10 kişilik Kolombiya'yı yenmesinin ardından saatler sürdü - ve finallerden biri son 16'da İngiltere'yi oynamaya devam edebilirdi.

Sort:  

This post has been upvoted for free by @microbot with 0.1%!
Get better upvotes by bidding on me.
More profits? 100% Payout! Delegate some SteemPower to @microbot: 1 SP, 5 SP, 10 SP, custom amount
You like to bet and win 20x your bid? Have a look at @gtw and this description!