🧒🏻YADD AMAN journey #1

in #partiko3 years ago

Cerita anak pergi sekolah.
Even dah sebulan.. tapi tetap nk cerita.. haha ala bosan lah posting dlm english pun xdpt byk upvote🤣.

ok la smbung cerita. simpan sikit moment kt steemit ni.

Anak bujangku tahun ni tahun pertama dia masuk taska.. umur bru 4tahun..
masukkan awal sbb nk bg dia bersosial cmpur dgn kawan-kawan..
Dia ni sejenis shy boy.😂
kawan pun dia pilih2..tu belum mood swing lg..

yg kelakar, ingatkan bujangku je yg perangai mcm ni.. t'nyata ramai jugak budak2 lain yg perangai same mcm dia..😆
mcm2 hal.

hai lah..zaman sis dulu skolah takdenye nak nangis2..

Harap membesar jd yg t'baik di dunya & di akhirat anak2 semua..AMIINN.🤲

Posted using Partiko Android

Sort:  

Sudah kami upvote dan resteem ke ribuan follower yaa.. :3 Terimakasih telah memilih kami sebagai witness dan kurator.

UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here

Thank you so much for being an awesome Partiko user! We have just given you a free upvote!

The more Partiko Points you have, the more likely you will get a free upvote from us! You can earn 30 Partiko Points for each post made using Partiko, and you can make 10 Points per comment.

One easy way to earn Partiko Point fast is to look at posts under the #introduceyourself tag and welcome new Steem users by commenting under their posts using Partiko!

If you have questions, don't feel hesitant to reach out to us by sending us a Partiko Message, or leaving a comment under our post!