İngiltere v Pakistan: Dom Bess, Lord's'ta uluslararası çıkış yapmak için

in #sport6 years ago

Somerset off-spinner Dom Bess, İngiltere'nin ilk Perşembe günü Lord's'taki Pakistan'a karşı ilk testinde ilk çıkışını yapacak.

Sadece 16 birinci sınıf karşılaşma oynamış olan 20 yaşındaki oyuncu, dört Test sahasında İngiltere için ilk kez çıkacak üçüncü yeni oyuncu olacak.

Kaptan Joe Root, BBC Sport'a verdiği demeçte, "Güven dolu, çok fazla enerjiye sahip ve çok açıldı." Dedi.

"Şimdiye kadar çok etkilendim ve onu eylemde görmeyi dört gözle bekliyorum."

İngiltere Lions için oynadı ve Mart ayında İlçe şampiyonu Essex karşı MCC için bir yüzyıl yaptı Bess, Somerset takım arkadaşı Jack Leach kırık bir başparmak acı sonra fırsatını alır .

Leach, İngiltere Kralı'nın yeni Zelanda turunda yaptığı ikinci testte, Mason Crane Avustralya'ya Sydney'de karşı çıktıktan sonra iki maç yaptı.

“Dom ne yapmak istediğini ve işini nasıl yapmak istediğini biliyor” diye ekledi Root. Kendi oyunuyla ilgili iyi bir fikri var.

İngiltere şimdi kazanmalı ve kış için planlamalı - Agnew sütunu
Test debutant Bess 'baskı olmadan' oynayacak
İngiltere in Pakistan 2018 - fikstür, sonuçlar ve takımlar
“Bu onun için harika bir fırsat. Çok yönlü bir oyuna sahip görünüyor. Somerset için farklı roller oynamış ve Taunton'daki iplikçiklerin üzerinde çığlık atmaya çalışmanın baskısı ile başa çıkmıştır.”

Bess'in katılımı, İngiltere'nin XI'larındaki son yer için hızlandırıcıları Mark Wood ve Chris Woakes arasında seçeceği anlamına geliyor.

Pakistan, 1996'dan beri İngiltere'de bir Test serisi kazanmamış, ancak 2016'da son ziyaretlerinde 2-2 berabere kalmıştır.

Bunlar beş kaleyle İrlanda mağlup Mayıs ayının başında Dublin.