Dünya Kupası 2018: İngiltere kaptanı Harry Kane, Rusya'da kazanabileceklerini söyledi

in #sport6 years ago

New England kaptanı Harry Kane, takımın Rusya'daki Dünya Kupası'nı kazanabileceğini ve "başka bir şeyin yeterince iyi olmadığını" söyledi.

24 yaşındaki Forvet Kane, birkaç hafta önce müdür Gareth Southgate tarafından kaptan yapılma hakkında bilgilendirildi ve resmi olarak Salı günü onaylandı.

Tottenham'ın Premier Lig'de üçüncü olarak bitirmesiyle Kane geçen sezon tüm müsabakalarda 41 gol attı.

Kane, “Dünya Kupası'nı kaldırmak için hayal etmek imkansız. Dünyanın en büyük yarışı” dedi.

"Kazanabileceğimize inanıyorum - herkes yapabilir. Burada oturamam ve yapamayacağımız için kazanamayacağımı söyleyemem.

"Bu benim zihnim ve yaptığım her şeyde kazanmak istiyorum. Takımdaki oyuncular da iyi bir şey istiyorlar. Bunun için savaşmaya değer. Eminim hepimiz onu kaldırma hayalleri vardı ve bu bizim için bir fırsat.

"Biz favoriler değiliz ama bu mevsime bakın, hiç kimse Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finaline çıkacağını düşünmezdi. Manchester United'a Sir Alex Ferguson günlerinde geri döndün, genç bir takım vardı ve Premier League'de Gelecek yıllar.

"Genç olmak bahane değil - iyi bir şey olabilir. Yapabileceğimize inanıyorum ve denemek istediğimiz şey. Başka bir şey yeterince iyi değil."

İngiltere, 12 Haziran'da Rusya'ya gidiyor ve 18 Haziran'daki açılış maçında Tunus ile karşılaşıyor, ardından Panama ve Belçika'ya karşı oynanan maçlar izliyor.