Hur BitShares är olika: En Blockchain Packad Med Funktioner. cryptocurrency steemit steem exchange

in #sweden6 years ago

När Bitcoin bröt på under 2009 sågs blockchain som en valutrevolution. Cryptocurrency förändrar fundamentalt hur vi definierar och använder pengar. Denna monetära översyn pågår fortfarande, men när tekniken utvecklas blir det tydligt att blockchain kan erbjuda så mycket mer än en enkel utbytesenhet.

Blockchain technology strävar efter att omvandla många branscher, bland annat journalistik, cloud computing och banking.

imgBlockchain-tekniken strävar efter att omvandla många industrier

En blockchain försöker drastiskt förbättra hur världen gör affärer genom att skapa en decentraliserad och trustless miljö som är effektiv och rättvis. Bitshares fokuserar på att hitta gratis marknadslösningar genom att utnyttja kraften i globalt decentraliserad konsensus och beslutsfattande omgivningar.

Bitshareserbjuder en komplett serie finansiella tjänster med ett brett utbud av verktyg och applikationer. Denna artikel kommer att bryta ned några av de bästa funktionerna Bitshares har att erbjuda.

Bitshares Egenskaper

Prisstabila Cryptocurrencies - SmartCoins ger friheten för kryptokurrency med stabiliteten i dollarn

En SmartCoin ™ är en kryptokurrency vars värde är kopplat till en annan tillgång, till exempel amerikanska dollar eller guld. [SmartCoins ™] (https://bitshares.org/technology/price-stable-cryptocurrencies/) har alltid 100% eller mer av sitt värde bakom BitShares kärnvaluta, BTS, som de kan konverteras till när som helst till en växelkurs som fastställs av ett trovärdigt prisflöde. Att koppla dessa tillgångar till fiat-valutor gör det möjligt för användarna att kringgå något av volatiliteten i samband med andra populära kryptokurvor.

SmartCoins som bitUSD är ett bra verktyg för handlare, sparare och entreprenörer som har möjlighet att skapa egna anpassade SmartCoins.

Decentralized Asset Exchange - En snabb och flytande handelsplattform

Den decentraliserade utbytet är förmodligen den största egenskapen hos Bitshares. Traditionella centraliserade utbyten är ökända för att vara en farlig plats att hålla dina pengar. Mt Gox-incidenten är kanske det mest högprofilerade fallet där kunderna förlorar sina pengar. I en decentraliserad utbyte har användarna kontroll över sin egen säkerhet.

Inte bara erbjuder [decentraliserad utbyte] (https://en.wikipedia.org/wiki/Decentralized_autonomous_organization) förbättrad säkerhet men förbättrad prestanda. Avgifterna är låga och Bitshares hävdar att det "kan hantera NASDAQ: s handelsvolym medan du beställer den andra du skickar in dem."

imgDecentraliserad Exchange

Industriell prestanda och skalbarhet - Graphene kan 100 000 TPS när vi betalar för nätverket för att gå med det

Skalning har blivit ett hett ämne i branschen på senare tid som Bitcoin fortsätter att kämpa med sin skalningsdebatt. Bitshares, som är byggt med grafenteknik, kan bekräfta transaktioner i ett genomsnitt på bara en sekund.

Dynamic Account Permissions — Management for the corporate environment

Bitshares möjliggör för flera användare att öka säkerheten för dina medel avsevärt. Multi-användare kontroller tillåter anpassningsbara behörigheter anpassade till din organisation.

Återkommande och schemalagda betalningar - Flexibla uttagstillstånd

Bitshares möjliggör återkommande betalningar med fyra parametrar inklusive startdatum, slutdatum, återkallningsgräns per period och periodlängd.

Referral Belöningar Program - Nätverkstillväxt genom adoption belöningar

Bitshares har ett [Affiliate Program] (https://bitshares.org/wallet/?r=open-asset#/) byggt direkt i programvaran. Målet med remissprogrammet är att bidra till att växa upp nätverket och fortsätta bygga ut den infrastruktur som behövs för att ekosystemet ska trivas.

Utgivna tillgångar - Förordningskompatibel kodning av utgåvor

img

Det blir alltmer populärt för företagen att erbjuda sina egna anpassade tokens för att odla sitt företag. Bitshares tillåter individer och företag att utfärda egna skräddarsydda tokens som passar deras behov. Det finns nästan ett oändligt antal applikationer för dessa tokens med allt från evenemangsbiljetter till belöningspoäng.

Stakeholder-Approved Project Funding - En självbärande finansieringsmodell

Bitshares utformades för att vara självfinansierande och självbärande.

"BitShares har en reservpool på 1,2 miljarder BTS (cirka 372 miljoner dollar) som automatiskt växer när transaktionsavgifter samlas in och aktiekursen stiger. Varje dag är blockchain tillåtet att spendera upp till 432 000 BTS (ca 110 000 dollar per månad), vilket är tillräckligt för att anställa ett litet team för att upprätthålla nätverket i flera år, även utan prisuppskattning. "

Självhållande affärsmodeller kommer att bli allt viktigare i blockchain-industrin, eftersom nätverken fortsätter att växa och mogna samtidigt som man försöker upprätthålla snabb och enkel konsensus.

Överförbara namngivna konton - Enkla och säkra transaktioner

Varje Bitshares-konto har tilldelats ett unikt namn som har valts av användaren. Med hjälp av namngivna konton kan användarna lättare komma ihåg och få tillgång till sina konton. Kontonamn kan också överföras mellan användare.

Delegated Consensus - Ett robust och flexibelt konsensusprotokoll

Det finns en rad olika sätt som blockchains tar för att nå enighet, men Bitshares anser att [Delegated proof of stake (DPOS)] (https://bitshares.org/technology/delegated-proof-of-stake-consensus/) systemet de användningen är överlägsen.

"(DPOS) är den snabbaste, mest effektiva, mest decentraliserade och mest flexibla konsensusmodellen tillgänglig."

Bitshares (BTS) är fylld med funktioner som gör det möjligt för både individer och företag att utnyttja blockchains kraft för att möta deras behov. Det finns nästan oändliga möjligheter till hur Bitshares kan användas.

Märkning BTS som en kryptocurrency gör det inte rättvisa, det är så mycket mer. Det är ett robust och flexibelt nätverk som är många saker. Det är en utbyte, valuta, bank, företag och huvudbok. När andra blockkedjor strider mot att nå enighet och skala, växer Bitshares, utvecklar och visar sig vara en dominerande kraft i [FinTech] (https://cointelegraph.com/news/worlds-first-decentralized-fintech -exchange-openledger-lanseringar) sektorn.

Om du vill lära dig mer om Bitshares och den fantastiska [grafentekniken med vilken den är uppbyggd, kolla bitshares.org] (http://docs.bitshares.org/). Bitshares hemsida har detaljerad information om alla spännande funktioner som diskuteras i den här artikeln. Jag uppmuntrar alla att ta lite tid att besöka webbplatsen och utbilda sig om denna fantastiska teknik.

Följ mitt BitShares innehåll på @mrstaf @open-asset och rösta upp
Följ Bitshares innehåll på [Twitter @ _michaelx**] (https://twitter.com/_michaelx?lang=sv)

Originalhistoria publicerad på Medium som [BitShares: A Blockchain Packed With Features] (https://medium.com/@michaelx777/bitshares-a-blockchain-packed-with-features-32793f0b5fce)


Starta ditt Bitshares Konto här

Starta ditt Bitshares Konto här