Krypto Vinter och Gyllene Ålder

in #sweden6 years ago (edited)

De gamla egyptierna var relativt fredliga. Skyddas av omgivande öken och Medelhavet i norr. Utan ett evigt krig investerade egyptierna inte i arméer med armament. De var ett fridfullt och stabilt folk.

All_Gizah_Pyramids.jpg

Cirka 1800 B.C.E. De invaderades av en semitisk stam som heter Hyksos. Dessa krigare tog hästar och vagnar. Egypten var oförberedda att slåss mot sådana fiender. Hyksos tog slutligen det mesta av > Egypten och regerade i nästan 300 år.
  • Då hände något. I det sextonde århundradet B.C.E. egyptierna började slåss tillbaka. Nya faraon uppstod att möta de ovälkomna ockupanterna över Nilen. År av skam och en önskan att återkräva sitt rike drev faraonerna för att investera i vapen och disciplinera i sina led. De körde norrut med enorm hastighet. Egyptarna under de nya faraonerna besegrade Hyksos och återkrävde Egypten. Och de fortsatte norrut till Palestina och Asien och byggde ett stort imperium. När de gick, spred egyptierna det bästa av egyptisk kultur till en större värld.
  • Varför delade jag den här historien med dig? Cryptosamfundet har varit som Egypten på 1800-talet f.Kr. Fredligt gör sin egen sak. Växande stadigt, men fredligt. Därefter blev 2017/18 A.D. saker alltmer otäcka för krypto. Kontanter vecklade sig in (huvudsakligen i spelande och någon annan än en bitcoin miner verklighet) som hjälpte en massiv spekulativ frenesi. Detta följdes av finansiell press som kallar krypto en bubbla / bluff / FUD. Detta var inte en olycka. Många institutioner har mycket att förlora från kryptotillväxten. De har angripit och det gav inget svar. Sentiment och moral på marknaden är låg. Vi har levt i efterdyningarna av Hyksos invasionen.
  • Lyckligtvis kommer vår historia att ha ett positivt resultat. Nya faraor har skärpt sina svärd och byggt solidaritet bland sina trupper. Kryptoindustrin kommer snart att gå in i nyttafasen. Det här är när verkligt värde kommer att levereras till marknaden. Detta kommer att bli den egyptiska kampanjen för att återkräva Egypten, bygga imperium och sprida kultur. Bitcoin har sin egen kultur. Ett av dess värderingar inkluderar absoluta individuell hög makt eller auktoritet.. Detta kommer att vara kronjuvelen som kryptokulturen kan föra till världen.

Författaren är inte advokat eller finansiell rådgivare. Författaren vill att läsarna noterar att han innehar BitShares-investeringar. Inget av innehållet som presenteras ska tolkas som investeringsrådgivning eller juridisk rådgivning.
Starta ditt Bitshares Konto här
Följ BitShares innehåll på @open-asset | @mrstaf och rösta upp, säg även tack till @john-robert för Originalhistorian