Stan Larimer diskuterar BitShares, Steem, EOS vid China International Big Data Industry Expo 2018

in #sweden6 years ago

img

Stan Larimer diskuterar BitShares, Steem, EOS vid China International Big Data Industry Expo 2018

Guizhou, China — Godfader av BitShares Stan Larimer tog på scenen vid Kinas största expo på Big Data i lördags, där han berättade de framsteg som gjorts av BitShares-teamet och antydde framtiden för "ekonomisk superledningsförmåga.”

Kinas årliga evenemang är i sitt tredje år och har snabbt stigit till internationell popularitet. Händelsen deltog av både statliga tjänstemän och affärsmän, bland annat ministeriet för industri och informationsteknik, National Information Bureau, Guizhou-provinsen och Centralbanken. Utställningen syftar till att lyfta fram "global vision, nationell höjd, industriella perspektiv och affärsstandarder" och upprätthålla principer om "internationalisering, professionalism och hållbarhet.”

Larimer började pratningen genom att lova Dan Larimers arbete om att skapa "realtids blockchains" eller blockchain teknik som stöder omedelbara transaktioner. Därefter övergick han till huvudämnet i sitt tal: fördelarna med BitShares.

“Låt mig börja med ett koncept som är ekonomisk superledande, "säger Larimer," det vill säga på hela planeten kan vi kommunicera med varandra mycket sömlöst utan något motstånd på hela jorden."

img

Ekonomisk supraledning blev nattens ord, inkapslar andan och löfte om BitShares grafenteknik. En av Larims bilder visade utvecklingen från ProtoShares till BitShares, till introduktionen av Graphene och Steem, och slutligen anländer till EOS. Vid sidan av tidslinjen var ett kostnadseffektivitetsspektrum, som först avbildades av människans utveckling, till utvecklingen av flygteknik, som slutade med ljusets hastighet - där EOS placerades.

Larimer noterade att medan marknadsvärdet för BTS och STEEM inte kunde konkurrera med ETH eller BTC, hade det genomsnittliga antalet transaktioner på BitShares blockchain överträffat alla andra blockkedjor. Enligt Larimer står STEEM och BTS för 70 procent av alla blockchain-transaktionsvolymer. Larimer presentation visade att börsvärde var en eftersläpande indikator på värde, medan transaktionsvolymen är mer praktiskt.

img

Förutom BitShares antydde Larimer också de potentiella effekterna av "realtidsvaluta". För närvarande är kunder och handlare begränsade i sin kontroll över transaktioner, vanligtvis vid bankens infall. Under BitShares-blockchain kan en värdefull, samt snabb transaktion äntligen realiseras. Larimer kort hänvisade till Quintric, en ny typ av cryptocurrency backas av amerikanska guldmynt . Quintric s uppdrag är att skapa en stabil, statsstödd cryptocurrency accepterad internationellt. Quintric Monetary System är nu i Beta lansering är inställd för en offentlig lansering senare den 4 juli.

Fortsatt på konceptet ekonomisk supraledning skapade Larimer analogi med den historiska Silk Road. De kända handelsvägarna mellan Kina, Mellanöstern och Syd Europa leder till en explosion av ekonomiskt välstånd, kulturutbyte och handel.

img

Tidigare handlade handlare silke, religion och teknik. Idag tillåter realtid blockchain användarna att handla med digital valuta och information. "Blockchain kan skapa en sådan inverkan så att dessa avlägsna områden, eller områden där anslutningen inte är så bra, kan njuta av fler utvecklingsmöjligheter", säger Larimer. "Det använder teknik för att ansluta människor via land-, havs- och himmelsatelliter med hjälp av "Silk Road."

Som den nya silkesvägen för en ny era kan blockchain ansluta norra och sydliga halvklot, avlägsna kontinenter och tekniskt avancerade och berövade länder. Utan företag, tredjepartsförmedlare och andra mellanhänder mellan två transaktioner och kommunicerande individer finns inga förseningar, avgifter eller godtyckliga lagar. Samhällen och länderna kan lära sig att samexistera, samarbeta och blomstra ihop, utan att hålla sig tillbaka.

Författaren är inte advokat eller finansiell rådgivare. Författaren vill att läsarna noterar att han är medstifter och styrelseledamot i Quintric och innehar BitShares-investeringar. Inget av innehållet som presenteras ska tolkas som investeringsrådgivning eller juridisk rådgivning.
Starta ditt Bitshares Konto här
Följ BitShares innehåll på @open-asset | @mrstaf och rösta upp, säg även tack till @michaelx & @stan för Originalhistorian