You are viewing a single comment's thread from:

RE: Dreams & Imaginations: Sunday Morning tunes by Villalobos & Haze

in Music2 years ago (edited)

I had tickets for vrienden van Amstel, online and I had fun. Dat was toen je nog twee mensen mocht. En we hebben ook wel wee zij in festivals. Maar ik weet het niet het is hier nu zo’n zooitje , ik hoop op nieuwe tijden.

What moments do you mostly miss these days?
How do you compensate for those?
Ik heb huidhongwr en ik mis het veelzijdig van ons leven, ik omarm het saaie omdat het veilig is en ik schaam me nu als ik naar het nieuws kijk.
Ik mis de bruisende straten in de stad .
Ach

Sort:  

Ah cool, je hebt een feestje gevierd op Amstel Live; Nice :)

Ik ben zelf een paar van die online events afgegaan (meer in de electronische hoek: DGTL, 909 etc) aan begin van het hele gebeuren waar we inzitten. Maar al snel interesse verloren. Het gevoel is er gewoon niet. En wanneer ik met vrienden thuis een feestje vier, dan regelen we daar zelf muziek en visuals bij :)

Triest idd wat er nu allemaal gebeurd, zeker de laatste paar dagen. Resultaat zal zijn dat de tegenstanders het alleen nog maar moeilijker krijgen om gehoord te worden. En ja, ik denk dat de overheid echt een tegengeluid nodig heeft om uit haar tunnel te komen. Maar het tegengeluid zit ook in haar tunnel en tegenwoordig dus ook in aggresie. Moe ech nie gekker worden! pffffff

Ja VVA was tof en we waren bij een oud hiver en gingen FaceTime met peter een hiver van nu , was grappig en fun.

Moe ech nie gekker worden! pffffff
Nou het is gekker geworden ik schaam me gewoon dat ik een Rotterdamse ben! Wat vreselijk wat voor rellen er nu gebeuren. Ik heb me zo verschrikkelijk geërgerd gister voor de televisie.
En het zijn gewoon kids van 15 ook, echt super super triest en die oplossing behalve opsluiten heb ik ook niet, ik zou nietgraag in de schoen van politici willen staan.

We moeten het afwachten , het land staat in brand

NIet alleen dit zooitje in Rotterdam, overal in NL, en straks helemaal.... Dit is nog lang niet een gedane zaak, helaas. Maar echt, plundering en al. Dat er jeugdige bij zitten, verbaast me in het geheel niet. Viel stijl achterover wat jongeren zoal denken en uitspreken op YT. Zoals gezegd, ik denk dat onze regering op een andere manier met covid had kunnen (en moeten ) omgaan, maar dat best wel wat jongeren en studenten zijn die nu in de groots mogelijke onzin geloven (extreme consipracy theories), gaat mijn pet te boven. Van studenten zou je toch verwachten dat ze met een 360 graden blik de wereld in kijken?

Maar goed, ondertussen probeer ik zoveel mogelijk plezier te hebben door vooral niet het nieuws te kijken en al die talkshows eromheen, maar me te richten op positieve onderwerpen :)