Коронапревара: Понуда која се не може одбити

in Deep Dives3 years ago

Koalicija za pamcenje20201129_080447_cr.jpg

Колонијални управник који заузима сав медијски простор на територији колоније зване Србија, изнео је јуче понуду за вакцинацију која се не може одбити: „Ко неће да прими вакцину, нека не долази у болницу!“Ако заиста желите да се лечите, дошло време да потражите личног лекара у кога можете имати поверења. Ово је само последица вишегодишњег урушавања здравственог система у колонијалној ‘демократији’, у којој је све пројектовано да се немоћни и сиромашни елиминишу. Међутим, занимљиво је како ту колонијалну ‘демократију’ демаскира сам колонијални управник. На питање Прве ТВ у Нишу о вакцинама и томе хоће ли бити обавезне, он је одговорио овако:

„Ако нећете да примите, немојте“, поручио је и додао да би онда било фер да такви кажу да ако се разболе од короне неће ићи у болницу.

Лично, понуду одмах прихватам. Болнице које и даље играју по такту коронапреваре више и нису болнице. Али већина људи ће тражити назад и новац од здравственог осигурања који им се, према таквој формулацији, безразложно отима. Дакле, кад колонијални управник укине плаћање здравствене партиципације из личних прихода грађана, бар ћемо знати да здравствени систем уопште не постоји и да смо сви упућени на приватну лекарску праксу. На овај начин он још једном гази покојни Устав РС који чланом 68. одређује здравствену заштиту:

Здравствена заштита

Члан 68.

Свако има право на заштиту свог физичког и психичког здравља.

Деца, труднице, мајке током породиљског одсуства, самохрани родитељи са децом до седме године и стари остварују здравствену заштиту из јавних прихода, ако је не остварују на други начин, у складу са законом.

Здравствено осигурање, здравствена заштита и оснивање здравствених фондова уређују се законом.

Република Србија помаже развој здравствене и физичке културе.

Дакле, покојним Уставом здравствена заштита дефинисана је као право, а не као обавеза на спровођење потпуно бесмислених мера против вируса који изазива мању смртност него саме мере! Али зашто би колонија уопште имала Устав? То је само мртво слово на папиру. Робови у колонијама дужни су само да извршавају наређења колонијалне власти и ништа друго.

Kakav dil91964590_1335926449926332_2939613485832601600_o.jpg

Демократија се може дефинисати на разне начине. На пример овако: Знате да живите у демократији ако можете утицати на одлуке које се тичу вашег живота. Ако не можете утицати, онда сте поданик – роб режима. Колонијални управник својом изјавом потврђује да демократије више нема чак ни у облику фарсе. Истовремено, он сам потврђује да је свестан коронапреваре:

Напомиње да је до сада било много оних који су примљени у болницу, па су после рекли да су погрешили.

Он сам каже да има много оних који су у болници доживели потпуно неадекватан третман, и то су изнели у јавност! Али то га није спречило да их прогласи за ‘равноземљаше’ и лудаке, а посебно га није подстакло да организује стручну расправу да ли су мере које његова влада спроводи адекватне и да ли су уопште потребне. Наравно, то би захтевало позивање на расправу истинске струке са истинитим подацима који јасно говоре да никакве пандемије нема – па самим тим нема ни потребе за терором над поданицима колоније Србије. Таква расправа могла би да буде организована само у демократији.

Само у демократији (које у Србији више нема) могли бисте да видите непристрасно извештавање о вакцинама и резултатима вакцинације ПРЕД ИЗБОРЕ И ИЗМЕНУ ЗАКОНА, онако како је то пре неколико година виђено на швајцарској телевизији:

Трајање: 5:59 (Italian and Serbian)

ŠVAJCARSKA TELEVIZIJA NE LAŽE JAVNOST O VAKCINAMA.mp4_snapshot_01.01.591.jpg

И само у демократији био би поштован Члан 25. покојног Устава РС о неповредивости физичког и психичког интегритета:

Неповредивост физичког и психичког интегритета

Члан 25.

Физички и психички интегритет је неповредив.

Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.

Demokratska Srbija20201129_080236.jpg

Колонијални управник и даље отворено заступа тезу да су поданици колонијалне управе неспособни да било шта ураде сами, и да морају да имају поверења у оно што им Метропола намеће:

„Не можете ви да кажете Кини, Русији или Америци када они региструју да вакцина не ваља. Није реално, али чим региструју, ми се боримо и наручујемо количине“

Све то он лако изјављује упркос чињеници да постоји бар 12 јефтиних лекова који су се показали ефикасни у лечењу короне, онако како је то описао бивши члан кризног штаба, пулмолог др Бранимир Несторовић.

И упркос чињеници да нема државе у свету чије становништво натполовично подржава вакцинацију. На пример, у Француској, земљи медицине, тај проценат је само 40%:

40 prcenata20201129_084436.jpg

И упркос чињеницама које смо изнели у претходном тексту под насловом „Коронапревара: Цензура“ из кога се види да је управо Америчка влада ослободила велике фармацеутске куће одговорности за све трагедије које проистичу из експеримената са вакцинама! И не само то, корпорација Фајзер/БиоНТек тражи од америчке владе хитно одобрење за своју непроверену вакцину!

Питање модератора: „Али тек док цела ствар практично тече. Дакле, ми вршимо вакцинацију, а затим, док је она у току, гледамо да ли би се могла појавити даља нежељена дејства?“ Одговор Бекер: „Тачно. То је смисао таквог хитног одобрења“ (тј. тако иде поступак кад се ради о ‘хитном одобрењу’).

Оригинални текст на немачком: «Notfallzulassung» für BioNTech/Pfizer–Impfstoff in den USA beantragt и снимак емисије: Heute journal vom 20.11.2020

Ево овде још једног свежег примера како се фармацеутска мафија односи према становништву Сједињених Држава – даме и господо Пердју фарма!

Представници компаније признали су кривицу на федералном суду по оптужбама за заверу, превару и кршење прописа у вези са лековима.

Према споразуму о признању кривице, „Пурдју фарма“ платиће највећу казну у историји изречену некој фармацеутској компанији. Новчана казна износи 3,54 милијарде долара, као и одузимање имовине стечене криминалом у вредности од две милијарде долара, саопштило је америчко Министарство правде, а преносе амерички медији.

Ево и једног примера из Немачке: Милионска превара лековима против рака, похапшени лекари, апотекари, менаџери.

Ако они раде сопственим грађанима све оно што је и адвокат Роберт Ф. Кенеди Млађи доказивао на суду, зашто би им се веровало да такве и још горе ствари неће радити на колонијалним робовима? Па баш то им је вековна традиција! Ево још једном видеа у коме део тога објашњава др Кери Мадеј, а део Дејвид Соренсен са сајта Stop World Control:

Duration: / Трајање: 17:38 (English and Serbian / енглески и српски)

Dr Carrie Madej  031553.mp4_snapshot_05.16.266.jpg

Дакле, сами грађани држава-метропола не верују својим властима и корпорацијама, а колонијални управник нама говори како треба да имамо поверења у њих? Истински жалим оне који су спремни да му верују.

Боље гроб него роб!

Идиотска премиса да власт зна боље од нас како да сачува наше здравље (‘сви ми желимо да умремо а влада нас у томе спречава’), заправо је увод у некажњено одузимање свих слобода и права, и отимање имовине од ‘неодговорних’ који не могу да се придржавају сулудих мера из, на пример, здравствених или економских разлога. Ова ситуација неминовно ће, пре или касније, довести до побуне, пошто живот у ропским условима врло брзо губи смисао.

Увек имајте у виду да је слобода важнија од здравља. Здравље можете имати једино уколико имате слободу. Кад једном пристанете на укидање слобода, онда сте роб, а роб нема право на здравље. Роб је објекат с којим се може чинити све – укључујући и медицинске експерименте онако како је то чинио Јозеф Менгеле у концлогорима током рата.

Све је то Србима било јасно, на пример 27. марта 1941. кад су изашли на улице с паролом „Боље гроб него роб!“ Сад ће се вероватно излазити с паролом „Боље гроб него корона роб!“ Колонијални управник преко својих медија упорно покушава да вас увери у обрнуто – како је сјајно бити амерички или немачки роб, и служити им као заморчад за вакцине…

Најгоре од свега јесте то што су методи манипулације толико развијени, да велики број оваца може заиста да поверује у његову сатанску причу. Зато за крај, о методима манипулације свешћу застрашене масе и могућим последицама, више можете сазнати из одличног интервјуа са професором социологије др Слободаном Рељићем:

Трајање: 2:22:00
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: Censorship [eng/срп] Коронапревара: Цензура

Coronavirus Hoax: Testimony of Serbian experts [eng/срп] Коронапревара: Српски стручњаци сведоче

Coronavirus Hoax: ‘Saviours’ from AstraZeneca [eng/срп] Коронапревара: ‘Спаситељи’ из АстраЗенеке

Coronavirus Hoax: The Test Deceit [eng/срп] Коронапревара: Подвала с тестовима

Coronavirus Hoax: A Vaccine Fake [eng/срп] Коронапревара: Лаж o вакцини

Коронапревара: Отворено писмо Ангели Меркел

Coronavirus Hoax: A flu d’état!

Coronavirus Hoax: Face Masks as a Means of Mental Enslavement [eng/срп] Коронапревара: Маске као средство менталног поробљавања

Coronavirus Hoax & US Election Fraud 2020: 220 Мillion of American Zombies…

Coronavirus Hoax: Gates of Hell Opened in Serbia [eng/срп] Коронапревара: Врата пакла отворена у Србији

Coronavirus Hoax: An Open Letter to Merkel

The Great Reset: Archbishop’s Letter to Trump [eng/срп] Велико ресетовање: Надбискупово писмо Трампу

Coronavirus Hoax: Deadly virus of Truth

Коронапревара: Сврха преваре и отпор духовном уништавању

Коронапревара у медијима по Србији: Грип умро од Короне!

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part V [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део V

Who is Klaus Schwab? [eng/срп] Ко је Клаус Шваб?

Велико ресетовање: Тренутак за нови Бретон Вудс и Биткоин као појас за спасавање

The Great Reset: ‘A New Bretton Woods Moment’ and the Bitcoin Life Raft

Coronavirus Hoax: Great Barrington Declaration [eng/срп] Коронапревара: Декларација из Великог Барингтона

A Technology of Enslavement [eng/срп] Технологија поробљавања

Coronavirus Hoax: Resistance to Lies and Censorship [eng/срп] Коронапревара: Отпор лажима и цензури

Coronavirus Hoax: Rats Jumping the Ship? [eng/срп] Коронапревара: Пацови напуштају брод?

Abduction of Children in Serbia: Blood Tax [eng/срп] Отимање деце у Србији: Данак у крви

Coronavirus Hoax: The Quickening [eng/срп] Коронапревара: Убрзање

Coronavirus Hoax on Trial [eng/срп] Коронапревара на суђењу

Coronavirus Hoax: The Theater Theory [eng/срп] Коронапревара: Теорија театра

Коронапревара: „Асимптоматски преносиоци“ НИСУ заразни, налаз истраживања (Serbian)

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IV – The Pandemic Hotline

Коронапревара: Саслушајмо и другу страну (Serbian)

Coronavirus: A Second Wave of Hoax [eng/срп] Коронапревара: Други талас преваре

Coronavirus Hoax: The Plandemic Project Deadline [eng/срп] Коронапревара: Рок за пландемију

Coronavirus Hoax: The True Victims [eng/срп] Коронапревара: Истинске жртве

Coronavirus Hoax: CDC Cancels Obedience? [eng/срп] Коронапревара: ЦДЦ отказујe послушност?

Coronavirus Hoax: Face Mask Rebellion

Coronavirus Hoax: World Bank Reveals Plandemic? [eng/срп] Коронапревара: Светска банка разоткрива пландемију?

URGENT: Threat of taking children away in Serbia! [eng/срп] ХИТНО: Претња отимањем деце у Србији!

Coronavirus Hoax: Tests or Data Harvesting? [eng/срп] Коронапревара: Тестови или жетва података?

Kоронапревара: Манипулација бројевима на Шведском моделу (Serbian)

BREAKING NEWS: Berlin Court Overturns Ban of Gathering!

Coronavirus Hoax: Ugly Face of Media [eng/срп] Коронапревара: Одвратно лице медија

Why the Coronavirus Hoax is a Hoax [eng/срп] Зашто је Коронапревара превара

Coronavirus Hoax: From Pathogen to Profit

Коронапревара: Припрема за отимање деце (Serbian)

Coronavirus Hoax: First Covid Color Revolution?

Coronavirus Hoax: Announcement of a Crime [eng/срп] Коронапревара: Злочин у најави

Др Јована Стојковић демаскира ‘кризни штаб’ (Serbian)

Coronavirus Hoax: Russian Vaccine! [eng/срп] Коронапревара: Руска вакцина!

Coronavirus Hoax: United Against the Truth [eng/срп] Коронапревара: Уједињени против истине

Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције (Serbian)

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Coronavirus: Event 201 and Future EventsHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

Sort:  

pixresteemer_incognito_angel_mini.png
Bang, I did it again... I just rehived your post!
Week 33 of my contest just started...you can now check the winners of the previous week!
10